Kemperi Jaunumi Serviss Noma Par mums Kontakti
LV EN
LV EN
Jaunais HYMER ML-T
Cena no 112 400 EUR; 

Garums no 674cm;
Max pilnā masa 3500 kg;
Platums no 222 cm;
Augstums no 292 cm

Jaunais HYMER ML-T apvieno stilu ar brīvību, lai izveidotu ikonisku dzīvojamo māju. Pateicoties augstākās kvalitātes virsbūvei, kas veidota uz Mercedes-Benz Sprinter šasijas, jūsu personīgajam ceļojuma stilam nav ierobežojumu: pilnīgi jauns interjera dizains. Perfekta ārpuse.

Lielāka pašpietiekamība un lielāka kontrole, pateicoties HYMER Smart Connect standartaprīkojumā. Izbaudiet vairāk stila un pieņemiet mazāk kompromisu ar HYMER ML-T.

Brīvība ārpus sliekšņa.
Papildaprīkojumā pieejamā četru riteņu piedziņa nodrošina saķeri un virziena stabilitāti, kad tas ir svarīgi. Sistēma nodod dzinējspēku tur, kur tas ir nepieciešams, lai HYMER ML-T nerastos problēmas nevienā situācijā. Pat tādās, kad citi var tikai skaudīgi noskatīties.

Jūtieties kā mājās, lai kur jūs dotos.
Pašpietiekamība vienmēr ir bijusi lieliska — tas, ko HYMER ML-T piedāvā jau standarta aprīkojumā. HYMER Smart Battery System 2.0 ar inteliģentu patēriņa un uzlādes kontroli, ar dīzeļdegvielu darbināma karstā gaisa apkures sistēma ar katlu, kā arī ekonomisks kompresora ledusskapis un palielināta uzglabāšanas vieta atbrīvo jūs no jebkādiem ierobežojumiem un konvencijām. Cik ilgi jūs paliksiet, tā ir tikai jūsu izvēle.

Palieciet savā komforta zonā, pateicoties ideālajai vadības sistēmai.
Pateicoties HYMER Connect, jūs vienmēr esat vadītāja sēdeklī, kad runa ir par visām ierīcēm, kuras var vadīt savā HYMER ML-T. Tā ir digitālā ekosistēma, kas sniedz jums lielāku brīvību jūsu brīvdienās. Sistēma ļauj kontrolēt tādas sastāvdaļas kā apkure, karstais ūdens, apgaismojums un ledusskapja temperatūra. Turklāt jebkurā laikā varat apskatīt visu transportlīdzekļa informāciju, tostarp nobraukumu, elektrību un ūdens līmeni. Tas sniedz jums brīvību piekļūt vēlamajiem komforta iestatījumiem jebkurā laikā un no jebkuras vietas, izmantojot viedtālruni. Rediģējamie scenāriji ļauj izveidot vēlamo, vien nospiežot pogu. Neatkarīgi no tā, vai jūs atgriežaties no piedzīvojumiem brīvā dabā vai vienkārši vēlaties atpūsties vakarā, HYMER Connect lietotne ļauj jums izveidot savu ideālo komforta zonu jebkurā laikā.

Apgaismojums ar atšķirību.
Saglabājiet iestatījumus tikai vienu reizi un pēc tam izbaudiet tos jebkurā laikā. Jūsu izvēlētās lampas, aptumšošanas līmenis un apgaismojuma temperatūra tiek saglabāta lietotnē HYMER Connect un saglabāta kā iepriekš iestatīts, kuru varat izgūt jebkurā laikā. Komforts, nospiežot pogu, garantēts.

Tikai ar vienu klikšņi -silts. Perfekti.
Garās ekskursijas ir vēl jautrākas, ja zināt, ka jūsu HYMER karstā ūdens boileris jau darbojas, lai pēc atgriešanās izbaudītu karstu dušu. Neatkarīgi no tā, kur atrodaties, varat izmantot HYMER Connect lietotni savā viedtālrunī, lai jebkurā laikā ieslēgtu apkuri un apkures katlu.

Tas ir stils, cik tālu vien to redz!